A Dr. Organic natúrkozmetikumok és a csigagél kizárólagos magyarországi forgalmazója

Díjak

A Dr. Organic fiatal márkának számít a kozmetikumok világában, ám sikerét és hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, hogy e rövid idő alatt számos díjjal és elismeréssel büszkélkedhet. A megmérettetéseken a termékek mind a fogyasztók, mind pedig a szakközönség elismerését megnyerték.

   

A 2017-es év legjobb márkája díj

A wellness ipar legjobbjainak díjazásakor - sok más díjazástól eltérően - több mint 2000 valós szavazó választja ki a legjobb termékeket, brandeket. Kedvenc ételeikre, vitaminokra, fitness-és szépségipari termékekre adják le szavazataikat. Azokra, melyek leginkább hozzájárulnak egészségükhöz és boldogságukhoz nap mint nap.

 

 
   

A 2017-es év legjobb új termék bevezetése

Sok más díjazástól eltérően a wellness ipar legjobbjainak díjazásakor több, mint 2000 valós szavazó választja ki a legjobb termékeket, brandeket: kedvenc ételeikre, vitaminokra, fitness-és szépségipari termékekre szavaznak, melyek leginkább hozzájárulnak egészségükhöz és boldogságukhoz.

 

 
   

A 2017-es év legjobb hajápolási terméke

Valós szavazók szavaznak a  a legjobb egészséges ételekre, vitaminokra, fitness-és szépségipari termékekre. A legjobb és leginkább a haj egészségét támogató hajápolási termék a Dr. Organic marokkói argánolajos samponunk volt 2017-ben.

 

 
   

Háromszoros Superbrands: A magyar fogyasztók a Dr. Organic-ra szavaztak

A Dr. Organic számos külföldi és nemzetközi díj után hazánkban is díjnyertes lett 2013 óta immár harmadszor. A Superbrands kitüntetést az a márka nyeri el, amely „a saját területén kitűnő hírnevet szerzett, és a fogyasztóknak olyan előnyöket nyújt, amit a vevők elvárnak és elismernek". A bírák az adott márka ismertségét, megbecsülését, tradícióját, történelmét, és a vállalat etikai megítélését is figyelembe veszik a döntésnél.
Szakértők mellett a fogyasztók is részt vettek a szavazásban. A GfK Hungária 800 fős reprezentatív mintán kérdezte meg véleményüket.

 

 
 Hajserkento_sampon_Baicapil_formulaval  

"Legjobb sampon" díj: Dr. Organic  Hajserkentő samponja

Az idén is kiosztotta kozmetikai díjait az immár 6 éves népszerű és független angol szépségblog, a Beauty Shortlist a a legtisztább összetételű, etikus és öko-tudatos módon előállított natúr- és biokozmetikumok közt.

Idén a "Legjobb sampon" díjat a Dr. Organic Hajserkentő samponja kapta hajnövekedést támogató BaicapilTM formulával és bioaktív kendermagolajjal.

 

 Hajserkento_sampon_Baicapil_formulaval
   A "Your Hair" nevű fogyasztói hajas magazin 2013-ban első alkalommal rendezte meg saját díjkiosztó ceremóniáját, melyen a legjobb hajápolási termékek kaptak kitüntetést.
A Dr. Organic ez alkalommal többszörös elismerésben részesült:
A Teafa sampon, a legjobb zsíros hajra való készítmény.
A Marokkói argánolajos hajápoló szérum, a rakoncátlan tincseket legeredményesebben "ráncba szedő" termék.
Dr. Organic Marokkói argán olaj termékcsalád - a legjobb termékvonal bio kategóriában.
     A Natural Health magazin ez alkalommal a legkiválóbb bió, fair trade és környezetbarát készítményeket vette nagyítója alá. A bőrgyógyászokból, szerkesztőkből és olvasókból álló zsűri a leghatékonyabb, natúr összetevőkből készült termékvonal díját a Dr. Organic Damaszkuszi rózsa családnak ítélte.  
   

 A 2009-ben alapított Beauty Shortlist a legtisztább összetételű, etikus és öko-tudatos módon előállított natúr- és biokozmetikumokra hívja fel a vásárlók figyelmét. A Dr.Organic 2013-ban is elnyerte a legtöbb értéket képviselő natúrkozmetikai márka címet.

A Rózsa testápoló e díjazás keretében elnyerte a legjobb testápoló kitüntetést. Az értékelést független szakértők végezték.

 
     A kozmetika ipar szakértőiből álló Cosmetic Executive Women (CEW) nevű szervezet 2013-ban a Dr. Organic Hidratáló kókuszolajat a fürdő és testápoló termékek kategóriában a dobogó legfelső fokára helyezte.
E díj elismertsége a szépségápolás világában az Oscar-díjjal egyenrangú.
 
     A marokkói argánolajjal készült Regeneráló hajpakolás a CEW  megmérettetésén döntőbe jutott az új hajápoló termékek kategóriában, míg a "Folyékony arany" 100% Argánolaj az új arcápolók kategóriában lett ugyancsak döntős.  
     A 2012-ben rendezett Skandináv Natúrtermék verseny egyedülálló megmérettetésnek számít a norvég piacon is. A legjobb natúr szépségápoló termék kategóriában a marokkói argán olajat tartalmazó Dr. Organic Hajápoló szérum bizonyult a legkiválóbbnak.  
   Dr. Organic Rózsa testápoló a Natural Health Magazine szavazatai alapján elnyerte a „legjobb testápoló” díjat. A szavazáson szerkesztők, olvasók és natúr készítményekre specializálódott bőrgyógyászok vettek részt.  
  Dr. Organic E-vitaminos szérum terhességi csíkok ellen a kismamáknak készült testápoló termékek kategóriában bizonyult a legjobbnak a Green Parent Natural Beauty díjazáson.

 

Az öko-tudatos szemléletű etikus és bio márkákat díjazó  Beauty Shortlist
a Dr. Organic márkát a legtöbb értéket képviselő natúr és bio márkaként ismerte el.

 
  A Pure Beauty díjazásról a Dr. Organic három díjat hozott el: „a legjobb új fürdő és tusoló készítmény” elismerést a Rózsa fürdőolaj kapta, miközben az Olívás lábradír és a Rózsa arcápoló szérum második helyezéseket értek el.

 
  A Dr. Organic Rózsa kéz- és körömápoló krém 2011-ben elnyerte a Cosmopolitan "legjobb kéz- és körömápoló” díját. A termékeket a kozmetika iparág szakemberei és hírességek értékelték.

 
 

A Dr. Organic Teafa tusfürdőnek és E-vitaminos ajakápolónak a „Beauty Bible” díjkiosztóján megszavazták a „Beauty Steal” címet. A termékeket 750 vásárló értékelte.

 
    A Dr. Organic Olívás sampon a „legjobb vétel” elismerést kapta a natúr termékeket használó szülőktől.

 
    A Dr.Organic  megnyerte a tekintélyes Cosmetic Executive Women (CEW) nevű szervezet LEGJOBB ÚJ MÁRKA díját  a kozmetikai iparban dolgozó nők szavazatai alapján.  Ez a szépségipar Oscar-jának megfelelője.

 
  Dr. Organic Rózsa arcszérum megnyerte  a LEGJOBB MINDENNAPOS ARCÁPOLÁSI TERMÉK díjat a tekintélyes CEW szervezet díját a kozmetikai iparban dolgozó nők szavazatai alapján.

 
  Dr. Organic Méhpempő testápoló legjobb testápoló termék díja a Natural Health Magazine szavazatai alapján.

 
  Natural Health  díj 2010: Dr. Organic Manuka mézes elsősegély krém  - olvasók szavazatai alapján. Egy független magazin, mely a természetes életmódra helyezi a hangsúlyt.

 
  Beauty Bible díj:  Dr. Organic Manuka mézes kéz- és körömápoló krém  –  független tesztalanyok szavazatai alapján. A Beauty Bible-t Jo Fairley írja, az Egyesült Királyság vezető szépségtanácsadója.

 
  Healthy Magazine díja: Dr. Organic Manuka mézes kéz- és körömápoló krém, Aloe vera testápoló, E-vitaminos olaj - kategóriájában a legjobb az olvasók szavazatai alapján. Az Egyesült Királyság vezető egészségügyi magazinja.

 
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
facebook Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Presto-Pilot Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113. | 06-1/205-3024 | www.presto.hu
2018 - Minden jog fenntartva. | Adatkezelési szabályzat | Jogi nyilatkozat