A Dr. Organic natúrkozmetikumok és a csigagél kizárólagos magyarországi forgalmazója

A természet létrehozta az aktív hatóanyagokat...
Mi megalkottuk a bioaktív kozmetikumokat.

Természetes, mert...

csakis a természet által kínált - lehetőleg biotermelésből származó - tiszta növényi olajokkal, kivonatokkal és hatóanyagokkal ápolja a bőrt. A világ különböző tájairól érkező nyersanyagok minőségét feldolgozás előtt szigorú vizsgálatokkal ellenőrzik.

Hatékony, mert...

a felhasznált alapanyagok jótékony hatásukat megőrizve, bioakív állapotban kerülnek a bőrre, amit a legkorszerűbb, kíméletes feldolgozási eljárások garantálnak.
Az aktív állapotú, természetes hatóanyagokból álló natúrkozmetikumok igazán hatékonyak a szépségápolásban.

Holisztikus, mert...

a bőrünkre kerülő termékek olyan tiszták, akár a bio élelmiszerek.

Funkcionális, mert...

az egészséget és szépséget leghatékonyabban támogató alapanyagok egymást erősítve hatnak. A 18 termékcsalád mindegyike egy-egy értékes, természetes hatóanyagra épül, melynek elérni kívánt jótékony hatását további szinergikus komponensek erősítik.

Bőrbarát, mert...

a termékek fő összetevője az Aloe vera lé - míg a hagyományos kozmetikumok 50-70%-a víz. A bőrrel szinte megegyező pH-értékű Aloe értékes hatóanyagai könnyedén beépülnek.  Lényegesen gyorsabban pótolja a nedvességet, mint a víz, miközben a bőr szabadon lélegzik.

 

Bioaktív bőrápolás

A termékek csomagolásán található bioaktív logó megmutatja, hogy mely összetevők garantáltan nem kerülnek bele egyetlen Dr. Organic natúrkozmetikumba sem.

drorganic_bioaktiv_osszetevok_magyarazat

 

 

Az anyatermészet megszámlálhatatlanul sok növénnyel, gyógyfűvel, vitaminnal és ásványi anyaggal lát el bennünket, melyek jótékonyan hatnak szépségre és egészségre egyaránt. Nagyanyáink, a föld valamennyi ősi kultúrájában tudták, hogyan használják fel a természetben fellelhető, kincset érő anyagokat.

Az egyszerű ausztráliai teafát több mint 1000 éve használják az őslakosok, ahogy Új-Zéland manuka mézét a maurik, és az ősi egyiptomiak az aloe verát. Itt az idő, hogy a természet egészséget megóvó növényeit valamennyien újra felfedezzük.

 

 

Dr. Organic a haj-, arc-, száj- és testápoló kozmetikumai által a természet csodálatos hatóanyagait szeretné minél több emberhez eljuttatni.
Amikor Dr. Organicot használunk, akkor mind a bőrünkhöz, mind a természethez kíméletesek vagyunk.

 

 
 

Bio összetevők

Törekszünk az általunk használt természetes hatóanyagokat biotermesztésből beszerezni.
Ha ez nem megoldható, akkor mindig a lehető legtermészetesebb alternatívát választjuk.

Bioaktív összetevők

Minősítetten bioaktív összetevőinkkel garantáljuk, hogy valamennyi termékünk maximálisan átadja a természetből nyert hatóanyagok jótékony hatását.

Ártalmas kemikáliák nélkül

Nem használunk a mellékhatásaik miatt kifogásolható, ártalmas összetevőket. Nem használunk parabéneket, sodium lauryl sulphate-ot (SLS), parfümöket, vagy mesterséges illatanyagokat.

Állati eredetű anyagok nélkül

Termékeink nem tartalmaznak állati összetevőket, legfeljebb állati termékeket: a méhek termékei közül mézet, méhpempőt, propoliszt és méhviaszt, ezen kívül tejfehérjét és csigagélt.

Nem kísérletezünk állatokon

Termékeink biztonságáról és hatékonyságáról önkéntesek bevonásával győződünk meg. Soha nem teszteltük állatokon az elkészült termékeket, sem a felhasznált hatóanyagokat.

Ásványi olajok nélkül

Kőolajszármazékok (paraffin, ásványi olaj) helyett csakis növényi eredetű olajokat és kivonatokat használunk.

Génmódosított anyagok nélkül

Génmódosított illetve genetikailag tervezett organizmusokat nem használunk, biztosítva termékeink legteljesebb természetességét.

A tartósítószerekről

A termék biztonsága és eltarthatósága érdekében a tartósítás elkerülhetetlen. Kizárólag a legjobb minőségű, természetes eredetű, széles spektrumú tartósítószerekkel dolgozunk.

 

 

facebook Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Presto-Pilot Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113. | 06-1/205-3024 | www.presto.hu
2018 - Minden jog fenntartva. | Adatkezelési szabályzat | Jogi nyilatkozat