Természetes E-vitaminos olaj

Természetes E-vitaminos olaj

A Természetes E-vitaminos olaj a legtöbb bőrtípusra alkalmazható. Használható a test bármely részén, ahol intenzíven tápláló, regeneráló és hidratáló kezelésre van szükség. A természetes E-vitaminos olaj semlegesíti a szabadgyököket, ezáltal küzd a sejtkárosodás ellen és segít elsimítani a finom ráncokat. Az E-vitaminos olaj használható a striák vagy terhességi csíkok intenzív hidratálására is, mert elősegíti a regenerációt, miközben nyugtatja az érdes, száraz, töredezett vagy napon leégett bőrt. Vegánok is használhatják.

Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Rosa canina fruit oil, Tocopherol, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Calendula officinalis flower extract, Rosa damascena flower oil, Citronellol, Geranio

Alkalmazza különösen száraz, egyenetlen bőrön, hegeken, ráncokon és striákon. Érzékeny bőr esetén végezzünk próbát. Irritáció esetén ne használjuk tovább. Terhesség, vagy egészségügyi problémák esetén kérjünk szaktanácsot. Csak külső használatra. Kerüljük a szemmel való érintkezést. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

A természetes eredetnek köszöhetően a termék színe és állaga kiszerelésenként változhat. Ez a termék minőségét nem befolyásolja.