tavasziszépségtrükkökFrissítő szépségtippek otthonra és házon kívülre

 

Az elmúlt hetek után végre úgy néz ki, hogy – persze továbbra is elővigyázatosan – egyre inkább visszatérhetünk a régi kerékvágásba. Újra megölelhetjük régen látott szeretteinket, találkozhatunk a barátainkkal és túl rengeteg videóhíváson, végre személyesen láthatjuk a kollégákat is. 

 

Egy biztos, senkinek nem volt könnyű dolga a mögöttünk lévő időszakban: sokan otthonról dolgoztak, és a munkahelyi feladatok ellátása mellett kellett nagy figyelmet fordítaniuk a gyerekekre és a háztartásra, de azoknak sem volt irigylésre méltó a helyzete, akik szakadatlanul helyt álltak a munka frontján, és fáradtan hazaérve kellett ellátni az otthoni teendőket. Nem csoda, ha mindannyian úgy érezzük, eljött a felfrissülés ideje!

 

Jobb formában, mint valaha

 

Az, hogy újra szabadabban mozoghatunk, mindenképpen örömteli hír, ám beárnyékolhatja a boldogságunkat, ha úgy érezzük, hogy a megjelenésünkön is nyomot hagyott ez a stresszes időszak. Szerencsére otthon is sokat tehetünk azért, hogy ne kelljen zavarba jönnünk a nagy találkozások alkalmával, sőt akár a korábbinál is jobb formába lendülhetünk!

 

Tippek az otthoni szépüléshez és felfrissüléshez:

 

 

Vidd magaddal a frissességet!

 

  • A megfelelő higiéniára otthon is nagyobb gondot kellett fordítani a megszokottnál, házon kívül azonban erre fokozottan ügyelni kell. A hosszú ideig tartó kesztyűviselés, a gyakori kézmosás és az alkoholos kézfertőtlenítők óhatatlanul szárítják a kéz finom bőrét, ami ezért megérdemli az extra gondoskodást. A fertőtlenítő hatású bio teafaolajjal készült bőrápoló krém tisztítja és nyugtatja is a bőrt, praktikus kiszerelésének köszönhetően kényelmesen elfér a táskádban, de az íróasztalodon sem foglal nagy helyet! Ha intenzíven hidratálnád a bőrödet, a bio Aloe verával készült, gazdag összetételű testápoló vaj az egyik legjobb választás, ráadásul nem csak a kezed bőrét táplálja, hanem tetőtől-talpig számíthatsz a puhaságra!
  • A szennyeződésekkel és a kórokozókkal kíméletlen, a bőrrel mégis gyengéd a bio teafaolaj, aminek kivételes hatását nedves törlőkendő használata során is megtapasztalhatod. Tökéletes választás azokra az esetekre, amikor nem tudsz kezet mosni, de szeretnéd, hogy a kezed mielőbb tiszta legyen – például tömegközlekedés után. A bio Aloe verás nedves törlőkendő is segíthet távol tartani a kórokozókat, a kezed bőrét viszont érezhetően bársonyossá teszi a használatát követően!

A 100%-os tisztaságú, bio teafaolajat akár aromalámpába is csepegtetheted, így nem csak kellemes illat járja át a helyiséget, hanem a levegő fertőtlenítéséről is gondoskodhatsz! Azt tudtad róla, hogy élénkítő hatással is rendelkezik? Ez egy igazán kellemes mellékhatás az erőteljes fertőtlenítés mellett!