Az idei év sok szempontból kivételesnek számít, szinte nincs is olyan, akinek ne forgatta volna fel a mindennapjait, s a jelek szerint a közelgő ünnepek sem lesznek olyanok, mint máskor. Most, amikor távolságtartással és maszk mögé bújtatott mosollyal fejezhetjük ki leginkább a törődésünket, különösen fontos, hogy szívhez szóló ajándék kerüljön a fa alá.
Az elmúlt években egyre többen tértek át arra, hogy felesleges tárgyak mellett élményt ajándékoznak szeretteiknek az ünnepek alkalmával, ennek ellenére a szépségápolási termékek még mindig dobogós helyen állnak, fej-fej mellett haladva a műszaki cikkekkel, könyvekkel és a ruházati termékekkel. Aki a Dr. Organic természetes kozmetikumai közül választ karácsonyi ajándékot azoknak, akik fontosak számára, nem csak szépséget, de élményt is tesz a fa alá!

Test- és lélekápolás
Számos kutatás bebizonyította, hogy a szaglásunk és a memóriánk szoros kapcsolatban áll egymással, vagyis a szívünkbe zárt illatok akár több évtized távlatából is kellemes emlékeket ébresztenek bennünk. A Dr. Organic tiszta natúrkozmetikumai a puhaság mellett természetes illatot is hagynak maguk után a bőrön, ami minden használat során arra emlékezteti a szívünkhöz közel állókat, hogy milyen szeretettel választottuk ki az ajándékot. Ráadásul a bőrtápláló arc- és testápolók felvitele olyan, mintha gyengéden megsimogatnánk a megajándékozottat, még akkor is, ha épp távol vagyunk tőle, így a szépségápolás valóban élménnyé változik!

TOP3 téli favorit
A hideg téli hónapokban a bőr is különleges gondoskodást igényel, ezért a könnyed textúrájú krémek helyett érdemes olyan extra tápláló hatóanyagokkal készült kozmetikumot választani, amelyik a zimankóban is védi, kényezteti a bőrt. Mutatjuk a Dr. Organic téli kedvenceit, hogy megkönnyítsük a választást:

  • Sheavaj:

Az afrikai szavannákon termő karitéfa gyümölcse rejti az értékes bőrtápláló hatású karité- vagy másik nevén sheavajat, amiről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy igazi superfood a bőrnek! A sárgásfehér színű, édeskés illatú sheavaj különlegessége, hogy telített és telítetlen zsírsavakat is tartalmaz, a bőrt a mélyebb rétegekbe jutva táplálja és igazán puhává teszi, miközben regeneráló és feszesítő hatását is kifejti. Antioxidáns hatását leginkább a benne lévő E-vitaminnak köszönheti, de emellett A- és D-vitamint is tartalmaz. A sheavajjal készült arc- és testápolók védelmet nyújtanak a bőrnek az olyan kívülről érkező ártalmakkal szemben is, mint a hideg szél vagy a levegőben keringő szmog. A Dr. Organic termékei 100%-os tisztaságú, hozzáadott vegyszerektől mentes, bio sheavajjal készülnek, így a gyengéd ápolást igénylő érzékeny, irritációra hajlamos bőrön is gond nélkül használhatók.

  • Csigagél termékcsalád:

A bioaktív csigagél – kivételes bőrtápláló hatásainak köszönhetően – az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szépségápolás terén. Különleges bőrápoló tulajdonságait a Dr. Organic Bioaktív csigagéllel készült termékeiben tovább fokozzák az olyan értékes összetevők, mint a bio Aloe Vera, az olívalevél-kivonat, a jujubamag-kivonat, a shea vaj, az argánolaj, valamint vitaminok és ásványi anyagok. A mélyhidratáló, regeneráló és revitalizáló, valamint intenzív feszesítő hatású csigagél különlegessége, hogy teljes mértékben természetes, mesterséges körülmények között ugyanis képtelenség előállítani.

  • Marokkói argánolaj termékcsalád:

Ahogy a neve is mutatja, az argánolajat az argánfa gyümölcséből sajtolják, azt azonban csak kevesen tudják róla, hogy ezt a növényt az őshazájában, Marokkóban az élet fájának is nevezik. A hidegen sajtolt, arany színű argánolaj kedvelt összetevője azoknak a kozmetikumoknak, amelyek hatékonyan szállnak szembe az idő múlásának jeleivel. Ennek legfőbb oka, hogy az argánolaj rendkívül gazdag antioxidánsokban. Anti-aging hatása mellett bőrfeszesítőként is bizonyított, de a száraz bőr megmentőjeként is sokan emlegetik, ugyanis mélyen hidratálja és táplálja a bőrt.

Ajándék magadnak? Miért ne!
Vannak, akik – szerintünk nagyon helyesen! – nem csak szeretteiket lepik meg valamilyen figyelmességgel karácsony alkalmából, hanem saját maguknak is vesznek ajándékot. Ha máskor nem gondoltál magadra a szeretet ünnepén, idén tedd meg mindenképp: egészen biztosak vagyunk benne, hogy megérdemelsz egy kis extra gondoskodást!