Rólunk

A természet kincsei után kutatunk: a legtisztább, leghatékonyabb növényi kivonatokat keressük. Elmélyedünk a sok évszázados hagyományokban és a hatóanyagokkal teli növények világában, hogy vadonatúj formulákat alkothassunk, melyek a testre és a lélekre egyaránt csodás hatással vannak. Felkutatjuk az ősi kultúrák által is használt, és jótékony hatásuk miatt ma is nagyra becsült alapanyagokat az új-zélandi manukától az ausztrál teafáig és a gyógyhatású aloe veráig. Feltárjuk a múlt szépségápolással és egészségemegőrzéssel kapcsolatos titkait, hogy megalkothassuk a jövő forradalmian új, természetes kozmetikumait.

A jövő zöld

Bízunk a természetben! A természetes alapanyagok jótékony hatásai inspiráltak bennünket arra, hogy megalkossuk sokszorosan díjnyertes szépségápoló és egészségőrző termékeink egyedi választékát. Az ökotudatos szemlélet terjedésének köszönhetően előtérbe kerültek azok a termékek, melyek amellett, hogy kozmetikai szempontból kiválóak, a környezetet is kímélik. Etikus forrásból szerezzük be a legfinomabb, fenntartható módon előállított természetes kivonatokat, és következetesen elutasítunk mindenfajta állatkísérletet. Kitartunk a vegetáriánus szemlélet mellett, mert hisszük, hogy létezik olyan luxus, amiért a környezetnek nem kell nagy árat fizetnie.

Ígéretünk

Bio összetevők

Arra törekszünk, hogy biotermesztésből származó alapanyagokat használjunk. Amikor ez nem lehetséges, mindig megpróbálunk fenntartható természetes alternatívát beszerezni.

Bioaktív összetevők

Minősített bioaktív kivonatokat használunk, hogy biztosak lehessünk minden egyes termékünk természetes hatékonyságában.

Természetes összetevők

Minden formulánkban természetes összetevőket használunk.

Elutasítjuk az agresszív vegyi anyagokat

Formuláinkban kizárólag természetes, bőrbarát, kímélő összetevőket alkalmazunk.

Elutasítjuk az állati eredetű összetevőket

Minden termékünket használhatják vegetáriánusok is. Néhány termékünkhöz felhasználunk méhek által készített anyagokat: mézet, méhpempőt, propoliszt és méhviaszt. A kondicionálóink tejfehérjét is tartalmaznak.

Elutasítjuk az állatkísérleteket

Termékeinket mindig önkéntes személyek tesztelik, így biztosak lehetünk benne, hogy kozmetikumaink teljesen biztonságosak és hatékonyak. Sem a nyersanyagokkal, sem a késztermékekkel nem végzünk állatkísérleteket.

Elutasítjuk az ásványi olajokat

Nem használunk petrolkémiai anyagokat, például paraffint vagy petróleumot, helyettük növényi olajokat és kivonatokat alkalmazunk.

Elutasítjuk a génmódosított összetevőket

Nem használunk fel génmódosított vagy géntechnológiával előállított növényeket; célunk, hogy minden formulánk a lehető legtermészetesebb legyen.

Tartósítószerek

Ahol ez szükséges, tartósítószereket alkalmazunk termékeink biztonságának és minőségmegőrzésének érdekében. Kizárólag a legmagasabb minőségű, természetes eredetű tartósítószereket használjuk.