Sárkányok nincsenek, sárkányvér mégis létezik – ugyanis az Amazónia őserdeiben élő Croton lechleri nevű fa vörös gyantáját sárkányvérnek nevezik. Ezt a csodálatos, flavonoidokban és más antioxidánsokban gazdag természetes anyagot az őslakosok évszázadok óta használják gyógyításra, így méltán kapott szerepet a Dr. Organic egyik formulájában is.

Ki ne örülne, ha karácsonyi ajándékként kapna mínusz néhány évet – már ami bőrének küllemét illeti?

Biztos, hogy nagyon sokan mindennél jobban örülnének neki, hiszen az idősödés minden oldalról össztűz alá veszi a bőr struktúráját: a kollagén és az elasztin termelődése az évek múlásával rohamosan csökken, és ugyanez érvényes a bőr vízmegtartó képességére is. Ez utóbbinak egyik oka az, hogy szervezetünk mind kevesebb hialuronsavat állít elő. A hialuronsav elképesztően hatékony vízmegkötő: egyetlen grammja akár egy liter vizet is képes megtartani!

A titok kulcsa

A Dr. Organic ezekre a folyamatokra válaszként fejlesztette ki az öregedésgátló PRO COLLAGEN komplexumot, mely négy fő összetevőből áll:

  • A szederlevél-kivonat serkenti a kollagén és az elasztin termelődését, 
  • hialuronsav intenzíven és hosszan tartóan hidratál,
  • a szépségvitaminként is ismert biotin hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez,
  • az argánmagkivonat pedig azonnali feszesítő és hosszú távú ránckisimító hatást fejt ki.

A Dr. Organic PRO COLLAGEN termékcsalád mindhárom hidratáló arckrémjében központi elem az öregedésgátló komplexum. Ezt az irritált, száraz, érzékeny bőrre készült változatban sárkányvér, a zsíros és kombinált bőrre kifejlesztett krémben probiotikum keverék, a minden bőrtípusra használható termékben pedig ásványi anyagokban gazdag fekete gyöngy egészíti ki.

Ezek az innovatív natúrkozmetikumok két óra alatt 50%-kal megnövelik a bőr nedvességtartalmát és több mint 24 órás hidratálást biztosítanak, csökkentik a ráncok mélységét, lágyítanak és fokozzák a bőr erősségét, rugalmasságát. Ráadásul garantáljuk, hogy készítésük során egyetlen sárkánynak sem esett bántódása.

Fiatalságot nem lehet ajándékba adni, de fiatalosabb külsőt igen – mégpedig a Dr. Organic PRO COLLAGEN termékeivel!