A rohanó hétköznapok során a legtöbben úgy érzik, hogy legnagyobb igyekeztünk ellenére sem jut elegendő idejük arra, hogy annyit törődjenek a szépségükkel, amennyit szeretnének. A most kialakult helyzetben a megszokottnál többet vagyunk otthon, így végre alkalmunk nyílhat arra, hogy idén tavaszra kihozzuk magunkból a legtöbbet.

 

A hideg téli hónapok után érdemes felkészíteni a bőrt az egyre erősebb napsugarak érkezésére, és gondot fordítani a méregtelenítésre. Bár a szakemberek szerint évszakváltáskor jó lenne bejelentkezni arctisztításra és -kezelésre a kozmetikusunkhoz, amíg nem áll tovább a járványveszély, inkább ne kockáztassunk: használjunk olyan természetes kozmetikumokat, amik különleges hatóanyagaiknak extra gondoskodásban részesítik a bőrünket, és még a fiatalos megjelenéshez is hozzájárulnak!

 

Ne habozz, radírozz!

 

Ahhoz, hogy a tápláló krémek jótékony összetevői minél inkább beszívódhassanak a bőr mélyebb rétegeibe és kifejthessék áldásos hatásukat, fontos eltávolítani az elhalt hámsejteket. Ennek a radírozás az egyik legegyszerűbb módja, amivel azonnal látványos eredményt érhetünk el, és a bőrünk tapintása is egészen megváltozik. Az olyan különleges hatóanyagok, mint a damaszkuszi rózsaolaj, a bio olívaolaj, a bio kávé vagy az aktív szén egyedülállóan kényeztetik a bőrt egy szimpla radírozás során is!

 

Dr. Organic-tipp: A rendszeres arc- és testradírozás azért különösen fontos a tavaszi-nyári időszakban, mert nagyban hozzájárul, hogy bőrünk egyenletesen barnuljon. Ráadásul az elhalt hámsejtektől megszabadított bőrre sminkelni is szebben lehet, így tényleg érdemes legalább hetente egyszer sort keríteni erre a szépítő rituáléra!

 

Maszkot az arcra is!

 

A szájmaszk viselése napjainkban kiemelten fontossá vált, bőrápolás szempontjából viszont az arcmaszkok rendszeres használata is melegen ajánlott! Most, hogy nem kell annyit rohannunk, mint máskor, szánjunk időt a bőrünk kényeztetésére hetente legalább egy-két alkalommal! A Bioaktív csigagél arcpakolás nem csak hidratáló hatású, hanem intenzív öregedésgátló is, a benne lévő értékes csigagél serkenti a bőr kollagéntermelését, fokozza a rugalmasságát és sikerrel száll szembe az idő múlásának jeleivel. 

 

Dr. Organic-tipp: Ha az arcpakolásnál is gyorsabb megoldást keresel, a radírozás után vesd be a Bioaktív csigagélt, amit önállóan és arckrémmel együtt is használhatsz – amellett, hogy hidratáló és bőrnyugtató hatású, hatékony öregedésgátló. Tudtad, hogy a csigák ezzel a különleges géllel gyógyítják a bőrüket és házukat, ha megsérülnek?

 

Eljött a bőrturbó ideje!

A hidratáló krémek rendszeres használata minden évszakban fontos, a télen használt testesebb bőrápolókat azonban tavasszal érdemes könnyedebb állagúakra cserélni. A bioaktív csigagéllel készült hidratáló krém tökéletes választásnak bizonyul, ráadásul kiegészíthetjük olyan egyedülálló készítményekkel, mint a Bioaktív csigagél arcápoló szérum és a Bioaktív csigagél szemkörnyékápoló szérum – ezek használata nem vesz igénybe többet néhány másodpercnél, hosszú távon mégis évekkel megfiatalítanak!

 

Dr. Organic-tipp: Az arc- és szemkörnyékápoló szérumot legjobb az alapos arctisztítás után, de még a hidratáló krém felvitele előtt használni, így tényleg eljuthat a bőr mélyebb rétegeibe és kifejtheti kivételes hatását.