100% Bio marokkói argán olaj

100% Bio marokkói argán olaj

Az argánmagokból hidegsajtolással állítják elő a bio minősítésű, szűz olajat, mely közvetlenül alkalmas a szépségápolásra. A könnyen beszívódó, nem zsíros olaj hidratálja, fénylővé teszi a hajat és csökkenti az összegubancolódás kockázatát. Néhány csepp olajjal az egész test kiválóan hidratálható. Célzottan a száraz, töredezett ajkakra simítva vagy a körömágyba dörzsölve lágyítja és táplálja a bőrt. Vegánok is használhatják.

Argania spinosa (Argan) oil.

Hajápolás: Száraz, vagy nedves hajon oszlassunk el egy kis mennyiséget a hajtőtől a hajvégekig, masszírozzuk bele a hajba. Hagyjuk hatni 30 percen (vagy akár egész éjszakán) keresztül, majd samponnal mossuk ki. Bőrápolás: Masszírozzuk vele a bőrt, a körömágyat és az ajkat. Gyorsan felszívódik, nem zsíros. 2-3 cseppet tegyünk tiszta kézbe, majd felmelegítve masszírozzuk át belülről kifelé, körkörös mozdulatokkal a kívánt területeket. A szem körüli érzékeny területek ápolására is alkalmas. Éjszakára is fantasztikusan hidratá. Egyéb Dr. Organic krémekkel, testápolókkal keverve is használható. Fürdés: 2-5 ml-t csöpögtessünk a fürdővízhez

Csak külső használatra. Szembe ne kerüljön! Sérült vagy irritált bőrön ne alkalmazza! Érzékenység esetén hagyja abba a termék használatát! Ha bármelyik összetevőre allergiás vagy érzékeny, ne használja! Gyermekektől távol tartandó. Állatokon ne használja! Hűvös, száraz helyen tárolandó.