Arclemosó bio teafaolajjal

Arclemosó bio teafaolajjal

A bio teafaolajat tartalmazó Dr. Organic arclemosó gyengéd, mégis mélyen a bőrbe hatoló arctisztító. A tiszta bio teafaolajat további bioaktív, természetes és bio összetevők egészítik ki, mint a mandarinolaj, citromolaj és varázsmogyoró. Ez a gyengéd, fertőtlenítő hatású, antibakteriális arclemosó kiválóan tisztít és a bőrt frissé, tökéletesen kiegyensúlyozottá teszi. Vagánok is használhatják.

Aloe barbadensis leaf extract, Aqua (water), Sodium lauroyl sarcosinate, Sodium cocoamphoacetate, Lauryl glucoside, Shea butteramidopropyltrimomium chloride, Melaleuca alternifolia (tea tree) oil, Citrus nobilis (red mandarin) oil, Citrus bergamia (berganot) oil, Citrus medica limonum (lemon) oil, Cedrus deodara (cedarwood) oil, Citrus paradisi (grapefruit) oil, Hydroxypropyl oxidised starch PG trimonium chloride, Starch hydroxypropyltrimonium chloride, Sodium chloride, Lactic acid, Sodium lactate, Urea, Glycerin, Levulinic acid, Anisic acid, Citric acid, Limonene.

Nedvesítse meg az arcát, majd lágyan, körkörös mozdulatokkal masszírozzon be egy kisebb mennyiséget a bőrbe, figyelve a homlok, orr és áll környékére. Hűvös vízzel öblítse le. Szembe ne kerüljön. Szembejutás esetén bő meleg vízzel öblítse ki.

A természetes eredetnek köszöhetően a termék színe és állaga kiszerelésenként változhat. Ez a termék minőségét nem befolyásolja.