Fehérítő fogkrém bio Aloe verával

Fehérítő fogkrém bio Aloe verával

Háromszoros hatású fogkrémünk bio aloe verát, szilíkát, izlandi zuzmót, vadgesztenyét és teafát tartalmaz. Nyugtató, fehérítő és fogkő elleni hatásának köszönhetően ez a pezsdítően friss fogkrém segít megnyugtatni és rendbehozni az ínyt és véd a baktériumok ellen, melyek a lepedék és a fogkő kialakulásának fő okozói közé tartoznak. Vegánok is használhatják.

Glycerin, Aloe barbadensis leaf Juice, Sorbitol, Hydrated silica, Hydroxyethylcellulose, Mentha piperita oil, Sodium lauroyl sarcosinate, Menthol, Cetraria islandica extract, Sodium monofluorophosphate, Escin, Melaleuca alternifolia (leaf) oil, Xylitol, Aqua, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid. Nátrium-monofluor-foszfátot tartalmaz.

6 éves vagy annál fiatalabb gyermek(ek): borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le. Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa tanácsát!

A természetes eredetnek köszöhetően a termék színe és állaga kiszerelésenként változhat. Ez a termék minőségét nem befolyásolja.