Fogkrém bio gránátalmával

Fogkrém bio gránátalmával

Antioxidánsokban gazdag és kizárólag a legtisztább bioaktív, bio gránátalma kivonatot felhasználva alkottuk meg ezt a formulát, melyet természetes, bioaktív és bio összetevőkkel kombináltunk. A fogkrém megújítja és regenerálja az ínyt és a fogakat, a szájat pedig érezhetően tisztává, és gyümölcsös-mentás illatával üdítően frissé teszi. Vegánok is használhatják.

Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice, Sorbitol, Hydrated silica, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Sodium lauroyl sarcosinate, Punica granatum extract, Menthol, Cetraria islandica extract, Arnica montana extract, Sodium monofluorophosphate, Escin, Melaleuca alternifolia (leaf) oil, Xylitol, Aqua, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Limonene. Nátrium-monofluor-foszfátot tartalmaz.

6 éves vagy annál fiatalabb gyermek(ek): borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le. Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa tanácsát!

A természetes eredetnek köszöhetően a termék színe és állaga kiszerelésenként változhat. Ez a termék minőségét nem befolyásolja.